Yorum Kategorileri

8 Nisan 2014 Salı

Providence Üçlemesi


(resim kaynak: www.facebook.com/yabanciyayinlari )
                                                
    Yabancı Yayınları, Providence Üçlemesi’ nin son kitabı olan Cennet’ in kapağını yayınladıktan kısa bir süre sonra çıkış tarihini de verdi! 


    Kitabımız 18 Nisan’ da elimizde olacak yihhuuu! 
  
  Jamie McGuire’ ın kalemine hayranım! Alacakaranlık serisi ile fantastik aşk türü romanlar vazgeçilmezim olmuştu. Ama son birkaç yıldır Bella ve Edward aşkının tadını verebilen bir romana rastlayamadım. Bu seri sonunda kötü talihimi kırdı geçti! Yazar, ilk kitaplarının aksine bu seriyi fantastik aşk türünde yazmış. Koruyucu melek ve insan arasındaki aşkı öylesine güzel anlatmış ki, insan ara sıra kendi kendine konuşup koruyucu meleğini bulmaya falan çalışabiliyor! 

   Jamie McGuire'yi henüz 2013 yazından beri tanıyor olsam da, ilk kitabı olan Tatlı Bela ile beni kendisine bağlamayı başardı. O yüzden hangi kitabı çıkarsa çıksın gözüm kapalı alıp okurum, o derece yani.

  Ayrıca, ilk iki kitabın kapağı gibi, son kitabın kapağı da harika olmuş. Yabancı Yayınları işini gerçekten çok iyi yapıyor! 

  Providence Üçlemesi' nin ikinci kitabı olan Cehennem’ i bile hala okuyamadım ama İzmir Tüyap Kitap Fuarı’ na az kaldı. Biliyorsunuz ki fuardan kitap almak gibisi yok. O yüzden bu sıralar kitap alma isteğimi zor da olsa bastırıyorum, içimdeki canavar fuarda ortaya çıkacak!

  Yakın zamanda serinin yorumunu yapacağım, yayınlanmasının üzerinden biraz zaman geçmiş oluyor ama olsun. "Geç olsun güç olmasın.” demişler değil mi?


Yazılarımı beğeniyor ve takip etmek istiyorsanız, "İzleyiciler" sekmesine tıklayarak blogumu takibe alabilirsiniz. Youtube kanalım yine blog ismim ile aynı (Gitarist Kızın Güncesi). Bookstagram hesaplarını seviyorsanız, beni burada bulabilirsiniz.
Goodreads hesabımı mı soruyorsunuz? Orada da "Gitaristkiz" olarak kayıtlıyım.
Mutlu günler!

    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder