Yorum Kategorileri

3 Kasım 2014 Pazartesi

İlk Defa - Cora Carmack

     Merhaba sevgili okuyucularım!
 Yazmayalı aylar oldu, zaman hızla akıp giderken vakit bulup yazamadım bir türlü. Ama işte şimdi burdayım ve bomba gibi bir kitabın yorumuyla karşınızdayım! Öncelikle arka kapak yazısına bakalım.


 Üniversitenin tek bakiresi olarak mezun olmak istemeyen Bliss hızlıca birini bulup bu işi çözmeye karar verir. Mümkün olduğunca çabuk... Tek gecelik bir ilişki... Bliss o kişiyi bulur ancak gerçekten gülünç bir bahaneyle onu yatakta bırakarak kaçar. Ertesi gün sınıfa giren yeni tiyatro öğretmeni ona çok tanıdık geliyordur. Bliss tam sekiz saat önce onu yatakta bırakmıştır... Yalnız... Çıplak...

 Tanıtım yazısından da anlaşıldığı üzere kitabımız romantik komedi tarzında. Üniversite öğrencisi Bliss bakiredir ve bu durumdan bir an önce kurtulmak için çareler ararken karşısına yakışıklımız Garrick çıkıverir. Tabii beceriksiz mi beceriksiz Bliss en olmayacak anda (söz konusu anda yaşananları bilerek yazmıyorum okurken bolca kahkaha atacaksınız çünkü :) saçma bir bahane uydurup Garrick' i kendi evinde, eveeet kendi yatağında bırakıp kaçar.
  Fiyasko gibi geçen gecenin ardından arta kalan, hayatının en utanç verici anlarını zihninden silmek isterken, en olmayacak şey olur ve Garrick karşısına tiyatro öğretmeni olarak çıkar! 
  Kitap o kadar akıcı ve eğlenceli ki elinize aldıktan sonra bir gün bile geçmeyecek, hemen bitiverecek. Romantik komedi filmi tadında, çıtır çıtır bir aşk hikayesi :) Bliss' in değişik karakteri sayesinde kahkahalar atacak, Garrick gibi bir erkeğin karşınıza çıkmasını hayal edeceksiniz. Aklımı birazcık sıkıcı hayattan uzaklaştırayım derseniz bu kitap tam sizlik! 
Yazılarımı beğeniyor ve takip etmek istiyorsanız, "İzleyiciler" sekmesine tıklayarak blogumu takibe alabilirsiniz. Youtube kanalım yine blog ismim ile aynı (Gitarist Kızın Güncesi). Bookstagram hesaplarını seviyorsanız, beni burada bulabilirsiniz.
Goodreads hesabımı mı soruyorsunuz? Orada da "Gitaristkiz" olarak kayıtlıyım.
Mutlu günler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder