Yorum Kategorileri

17 Kasım 2014 Pazartesi

Belalı Düğün – Jamie McGuire

      ^Arka Kapak^

Abby Abernathy beklenmedik bir şekilde Bayan Maddox olmuştu. Abby ve Travis' in bir anda ortadan kaybolarak, Vegas' ta evlenmeleri hakkındaki her şey bir sırdı... şimdiye kadar.

Abby neden Travis' e bir anda evlenme teklif etmişti? Düğünden önce neler yaşanmıştı? Bütün bunları başka kim biliyordu? Ve en önemlisi Travis ve Abby için gerçekten mutlu bir son var mıydı?

Tatlı Bela ve Ayaklı Bela hayranlarının tüm soruları bu kitapta cevaplanıyor!

^Yorumum^

 Belalı çiftimiz bu kez düğünleriyle karşımızdaaaa!

 Söz konusu Travis ve Abby olur da bela eksik olur mu hiç?

 Hikayenin Abby’ nin ağzından anlatılan hali olan Tatlı Bela’ da Abby ve Travis yangın sonrasında ani bir şekilde evlenmişlerdi hatırlarsanız, hem de Las Vegas’ ta! Kitabı okurken sonunun böyle aceleye gelmesine biraz bozulmuştum açıkçası, belki benim gibi düşünenler de olmuştur. Sağ olsun biricik yazarımız o kısacık anı bizim için kitaplaştırdı ve ortaya oldukça belalı bir düğün hikayesi çıktı!

 Ah Travis! Cidden böyle erkeklere ihtiyacımız var, değil mi kızlar? Bu kitapta da aşkın en güzel hallerini görüyoruz, eğlenceli ama bir o kadar da romantik ve cidden belalı bir serüven olmuş çiftimizin evlilik yolculuğu. Kitapta her bölüm sırayla Abby ve Travis’ in ağzından yazılmış, bu çok hoşuma gitti. Okuyanı hikayeyle bir bütün haline getiriyor adeta. 

 Yabancı Yayınları’ na buradan sevgilerimi yollamadan edemeyeceğim, o ayraçlar ne güzel öyle!

 Tatlı Bela ve Ayaklı Bela’ yı okuyanlar bu kitabı da mutlaka okumalı çünkü hikayemiz bu kitapta bütünleşiyor, Abby ve Travis aşkının gizli kalan yanları bu kitapta açığa çıkıyor.

 Daha fazla uzatmıyor ve size kitaptan kalbinizi ısıtacak birkaç alıntıyla veda ediyorummm.
 “Seninle tanıştığım ilk andan itibaren sende ihtiyacım olan bir şeyin olduğunu anlamıştım. Şu işe bak ki sende olan bir şey değilmiş. Senmişsin.” – Travis
“Dürtüsel davranıyor olabiliriz ve bu yaşta, tanışmamızın üstünden daha sadece altı ay geçmişken burada durmak düpedüz delilik olabilir ve bütün bu olanlar sonunda tamamen muhteşem, tatlı bir beladan ibaret olabilir ama eğer seninle olacaksam bu belaya bulaşmaktan başka bir şey istemiyorum. – Abby 
“Lanet olsun bu kadını seviyordum ve o ağzını açmadan aklından geçeni bilmeyi de seviyordum.”  - Travis 
Yazılarımı beğeniyor ve takip etmek istiyorsanız, "İzleyiciler" sekmesine tıklayarak blogumu takibe alabilirsiniz. Youtube kanalım yine blog ismim ile aynı (Gitarist Kızın Güncesi). Bookstagram hesaplarını seviyorsanız, beni burada bulabilirsiniz.
Goodreads hesabımı mı soruyorsunuz? Orada da "Gitaristkiz" olarak kayıtlıyım.
Mutlu günler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder